توضیحات محصول
خوشمزهترین لایه قطاب مربوط به لایه میانی آن است که هم مقوی است و هم طعم و مزه خاصی را به نان روغنی در لایه بیرونی قطاب میدهد. لایه میانی قطاب، دارای سه پودر خاص است. پودر قند، پودر هل و پودر بادام عناصری هستند که باعث ایجاد خوشمزهترین شیرینی سنتی، یعنی قطاب میشوند. با توجه به اینکه لایه میانی قطاب دارای مواد مقوی مانند پودر بادام است، این شیرینی جزء شیرینیهای سنتی است که به غیر از طعم و مزه منحصر به فرد دارای ارزش غذایی نیز هست. 🔴قطاب 😋 ⭕️وزن:۶۰۰ گرم ⭕️قیمت:۱۲۰ هزار تومان 🔴🛒 @dehghanjan 🔴 @deghansoghat