توضیحات محصول
🧉شیره خرما شیره خرما به دو روش حاصل میشود ۱⃣ روش اول شیره کشی خرما که روش اصیل آن محسوب میشود به این صورت است که مقدار زیادی خرما را روی هم انباشته میکنند و یک جسم سنگین یا سنگ روی آن قرار میدهند، به مرور زمان در اثر فشار وارده، شیره خرما از آن جدا میشود، این روش شیره کشی علارغم دشوار بودن دارای طعم و کیفیت بهتری است و به این دلیل که از مقدار زیادی خرما استفاده میشود قیمت بالاتری دارد. ۲⃣ روش دوم در این روش خرماها را بشویید و با مقدار دو برابر آب روی حرارت قرار دهید تا خرماها کاملا نرم شوند، شعله را خاموش و اجازه دهید خرماها از دما بیوفتد در این مرحله مواد را از یک کیسه نخی رد کنید سپس عصاره خرما را مجدد روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. 📌ترفند: اگر مقدار تفاله خرماها زیاد است میتوانید مقداری آبجوش به آن اضافه و در ظرف شیشهای قرار دهید تا به مرور تبدیل به سرکه شود (نیازی به جدا کردن هسته خرما برای سرکه نیست). 🆔@organik_kosar •┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈•