بیمار به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان غذا استفاده کند.
توضیحات
#داروخانه 🌾 سویق جو خواص: مقوی، تقویت کننده استخوانها، رشد قد، درمان پوکی استخوان درمان بیماری برسام (التهاب پرده دیافراگم) اگر سویق جو به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود، بدون ایجاد ضعف، باعث لاغری میشود. مصرف سویق جو باعث کاهش قند خون و درمان بیماری دیابت میشود. روش مصرف: روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذاخوری، صبح ناشتا به صورت خشک است، مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد. سویقها را میتوان با روغن زیتون مخلوط کرد و خورد. بیمار به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان غذا استفاده کند. برای سلایق متفاوت میتوان به سویق شکر، سماق یا شیره میوهها را اضافه کرد. برای کودکان میتوان سویق را همراه با شیر به کودک داد. اگر سویق نمزده شود و به آن شکر اضافه شود، عطش زیاد را قطع میکند اضافه کردن شکر به سویق، باعث چاقی میشود و قوت جنسی مردان را کاهش میدهد و بالعکس مصرف سویق با روغن زیتون نیروی جنسی را افزایش میدهد. روش تهیه انواع سویق: روش عمومی تهیه سویق بدین گونه است که ماده مورد نظر را آسیاب کرده و به مدت حدود ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بسته به مقدار آرد، روی آتش ملایم، تفت میدهند. موادی مثل جو، گندم و برنج که دارای سبوس هستند، باید به مقدار برابر آنها، سبوس بدانها اضافه کرد تا خاصیت بیشتری پیدا کنند. 💰قیمت ۲۰ هزار 😍 🌹 ادمین جهت ثبت سفارش👇 🛒 @Foroushgahsedna۱ ادمین شماره ۲👇 🛒 @Foroushgahsedna۲ ادمین شماره ۳👇 🛒 @Foroushgahsedna ✅ کانال محصولات طبیعی سدنا فدک @sednafadak
-
4 ماه پیشگزارشکانال فروشگاهی ایتا اصفهانبیمار به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان غذا استفاده کند.کانال: فروشگاه سدنافدک اسدی محصولات سالم و طبیعی20000 تومان
-
تعداد بازدید: 7
0 پرسش و پاسخ
سوال خود را بپرسید